Generelle regler for alle aktiviteter i Bærum Frivilligsentral og for alle besøkende

Følgende regler gjelder for bruk av huset i tiden fremover.

1. Ingen med symptomer på luftveisinfeksjon får adgang til våre lokaler eller arrangementer. Dette følges opp av ansatte ved Bærum Frivilligsentral, eller den ansvarlige frivillige. 

2. Innenfor begge inngangsdørene står det sprayflasker med hånddesinfeksjon. En på resepsjonsskranken, og en på et bord innenfor bi-inngangen hvis denne brukes. 

3. Alle bruker hånddesinfeksjon ved ankomst.

4. Alle flater vaskes med spray og tørkepapir etter berøring, dette gjelder også ved toalettbesøk og gjenstander som brukes. Noen ansvarlige på gruppen vasker over bordene før dere går.

5. Det skal til enhver tid være minst 1 meter avstand mellom alle besøkende. Stoler og bord i hovedrommet og rommet oppe, er allerede satt opp i riktig avstand. La bord og stoler stå. Maks antall i hovedrommet er 8, evt. kan det være plass til 2 til, hvis avstand overholdes.

I rommet i 2.etg er det plass til maks 6 personer.

6. Nysing skjer i papir eller i albuekroken.

7. Det er foreløpig ingen mat- eller drikkeservering. Ta med det du trenger. Det er ikke tilgang til å bruke kjøkken oppe eller nede, dvs. det du trenger av mat, drikke(inkl.vann), glass må inntil videre medbringes.

8. Noen grupper har hatt deltakerlister, men nå ønsker vi at alle grupper har deltakerlister, med fornavn, telefonnummer, og man krysser av for de gangene man er her. Vi legger frem lister som kan brukes. 

9. Alle regler henges opp flere steder godt synlig i lokalene.

Vi gleder oss til å se dere på Huset igjen!

2021 © Bærum frivilligsentral