Kulturprosjektet "STITCHES OF CARE" for ukrainske kvinner/Cultural project for Ukrainian women

Vi inviterer ukrainske kvinner som nylig er bosatt i Bærum til å delta i tekstilkunstprosjektet Stitches of Care, et prosjekt som består av en serie på 6 workshops på lørdager kl.11.00-14.00 i juni og august .

For de som har lyst til å lære å sy med ulike syteknikker som patchwork, tekstilmaling, applikasjon, broderi og mye annet. Det kreves ingen forkunnskaper. Deltakerne lager en tekstilbok som vises på en sluttutstilling. Kursleder er masterstudent Anastasia Kizilova ved Kunsthøyskolen i Oslo, som er en erfaren skredder og kunstner  utdannet på Kunstakademiet i St. Petersburg. 

Kursdager 3.juni, 10.juni, 24.juni, 5.august, 12.august, 19.august. Utstilling åpner lørdag 26.august kl.14.00., som presenterer arbeidene som er laget.

Trykk her for mer informasjon om prosjektet: 

Stitches of care Norwegian

Натисніть тут, щоб дізнатися більше про проект:

Stitches of care Ukranian

Påmelding på epost til norsk.fort@gmail.com til prosjektleder Ekaterina Sharova . Det blir maks 12 deltakere, hvorav noen deltakere snakker flytende norsk. Kurset er gratis. Lett servering. Kursdeltakerne får et kursbevis etter gjennomført kurs. Arbeidsspråk på kurset blir norsk, engelsk, ukrainsk og russisk.

Prosjektet støttes med integreringsmidler og ekstraordinære frivillighetsmidler fra Bærum kommune.





2024 © Bærum frivilligsentral